Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

David Marciano

Homeland 7×8

Homeland 7×8

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie și Saul interoghează un suspect. Wellington face o piesă.

Homeland 7×7

Homeland 7×7

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie face o mișcare. Wellington are o socoteală. Saul extinde o operațiune.

Homeland 7×6

Homeland 7×6

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Saul îl cheamă pe un vechi prieten. Wellington are o problemă. Carrie se bucură de o victorie.

Homeland 7×5

Homeland 7×5

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie pune un plan în mișcare. Saul vizitează o sursă. Keane face o pledoarie disperată.

Homeland 7×4

Homeland 7×4

Carrie urmează un plumb. Situația lui Saul merge de la rău la rău.

Homeland 7×3

Homeland 7×3

Carrie are o realizare dificilă. Saul negociază. Keane și Wellington nu sunt de acord.

Homeland 7×2

Homeland 7×2

Carrie face o descoperire. Wellington îl protejează pe Keane. O'Keefe continuă să difuzeze.

Homeland 7×1

Homeland 7×1

Carrie și Franny trăiesc cu familia lui Maggie în DC. Saul și angajații federali reținuți după încetarea vieții președintelui ales sunt în închisoare. Administrația președintelui Keane este sub control.

Homeland 6×12

Homeland 6×12

Ultimul sezon. Piesele intră în loc.

Homeland 5×3

Homeland 5×3

Jonas și Carrie își revizuiesc trecutul. Quinn își trage prada.

Homeland 4×9

Homeland 4×9

Carrie improvizează pentru a-și salva misiunea. CIA se închide într-o scurgere.

Homeland 2×6

Homeland 2×6

Dana este șocată de vizita la spital. Faber întrebările lui Tom Walker îi fac să se încurce cu CIA. Brody este de acord să ajute la oprirea unui atac asupra Americii, dar loialitatea lui este pusă la îndoială când Gettysburg devine din nou un câmp de luptă.

Homeland 1×3

Homeland 1×3

Brody se pregătește să intre în lumina reflectoarelor; Carrie se închide într-un complot al-Qaeda.

Homeland 6×6

Homeland 6×6

Carrie urmează un plumb. Saul întâlnește un vechi prieten. Keane se oprește.

Homeland 5×2

Homeland 5×2

Carrie și Düring vizitează o tabără de refugiați. Saul și Allison sunt în contradicție. Quinn rămâne în misiune.

Homeland 3×11

Homeland 3×11

Broda e loialitatea față de misiune atunci când întâlnește o fantomă din trecutul său. După cum confirmă Lockhart, Saul se uită în golul dintre succes și eșec.

Homeland 4×5

Homeland 4×5

Carrie e un lucru speriat. Quinn și Fara tratează un nou suspect.

Homeland 1×4

Homeland 1×4

Puterile politice care fac planuri mari pentru eroul național Brody, dar comportamentul său din ce în ce mai neregulat amenință statutul său de dragă în presă; Carrie creste disperata de dovezi care leaga Brody de Abu Nazir, in timp ce Saul o conduce sa se concentreze asupra traseului de bani al lui Nazir.

Homeland 6×5

Homeland 6×5

Keane devine marginalizat. Lucrarea lui Carrie o urmează după ea.

Homeland 5×1

Homeland 5×1

Aproape două ani după atacul ambasadei din Islamabad, Carrie construiește o nouă viață în Berlin. Dar pacea ei este amenințată când cererea șefului ei o forțează spre periculoasa lume pe care o lăsase în urmă.

Homeland 4×8

Homeland 4×8

Carrie organizează o operațiune cu ultimul șanț. Lockhart și Martha se opresc din ISI.

Homeland 2×5

Homeland 2×5

Brody se află din nou prizonier, dar de data asta e pe pământ american. Între timp, Carrie este forțată să joace a doua oară, după ce judecătorul ei a fost făcut la hotel, deoarece Estes este ocupată să-i țină pe Jessica de pe urma lor. Relația lui Dana cu Finlanda se duce la nivelul următor când ziua lor se transformă într-o viață gravă.

Homeland 6×4

Homeland 6×4

Carrie se ocupă de clientul ei. Călătoria lui Saul are un efect. Quinn investighează.

Homeland 4×4

Homeland 4×4

Carrie are un sfat. Saul strigă într-o favoare. Fara descoperă o conspirație.

Homeland 3×10

Homeland 3×10

Brody se îmbarcă într-o misiune cu mize mari, dar starea lui fragilă amenință întreaga operațiune. Quinn face o descoperire inconfortabilă despre Carrie, în timp ce o criză bruscă îi obligă pe Fara să se alăture echipei.

Homeland 2×4

Homeland 2×4

Brody își ia mașina pentru a fi curățată profesional și pentru a avea un miros puternic de fum eliminat. Max și Virgil urmează pe Brody și fac fotografii despre el. Brody ia apoi un taxi la sediul CIA, unde Carrie așteaptă înăuntru pentru sosirea lui. Pe măsură ce se îndreaptă spre clădire din parcare, iese și merge pe lângă el. Este foarte surprins să o vadă și îi numește numele. Se întoarce și îl întâmpină cu ușurință.

Homeland 6×3

Homeland 6×3

Saul merge în Abu Dhabi. Carrie dă veste proastă. Quinn simte ceva.

Homeland 3×5

Homeland 3×5

Carrie își pune misiunea pe linie pentru a face o favoră riscantă. Saul este forțat să-și frece coatele cu adversarul său, senatorul Lockhart, în călătoria de vânătoare. Încă pe fugă, Dana face o descoperire șocantă.

Homeland 2×12

Homeland 2×12

Carrie se confruntă cu un pivot de decizie, în timp ce Brody se întâlnește cu Faber pentru a contempla viitorul familiei. Într-adevăr, Saul își asumă o sarcină secretă; și Quinn au o decizie de a face acest lucru se poate dovedi a fi un schimbător de joc.

Homeland 2×3

Homeland 2×3

Colonelul Lubaid, care îl are pe scurt pe Saul la aeroportul Rafic Hariri din Beirut, când Saul pleacă din Liban

Homeland 6×2

Homeland 6×2

Carrie și Reda se luptă pentru clientul lor, în timp ce Quinn luptă împotriva vieții sale noi. Saul și Dar suspectul Keane are un secret.

Homeland 3×4

Homeland 3×4

Carrie afirmă că, chiar și în criticul său statal, CIA poate totuși să-și exercite puterea când este nevoie. Dana Brody fuzionează AWOL, forțând-o pe Jessica să meargă la poliție. Saul și Fara urmează traseul de bani într-o locație neașteptată, iar Carrie sunt micul dejun cu un nou client.

Homeland 3×9

Homeland 3×9

Carrie se reuneste cu Brody, dar circumstantele sunt mai dificile decat ar fi putut imagina oricare dintre ei. Într-un timp, Saul obține o victorie dintr-o sursă puțin probabilă și Dana se luptă cu noua sa viață departe de casă.

Homeland 2×2

Homeland 2×2

Fatima îi spune lui Carrie că o întâlnire cu soțul său - un comandant al Hezbollah - va avea la Beirut cu Abu Nazir, iar Carrie și Saul îi vor spune lui Estes să-i spună și să ceară o echipă specială de forțe care să o captureze pe Nazir.

Homeland 5×9

Homeland 5×9

CIA și BND fac un joc.

Homeland 4×3

Homeland 4×3

Carrie este obligată să intervină atunci când Fara nu reușește să recruteze un bun-cheie. Încă în spatele evenimentelor petrecute în Islamabad, Quinn dă naștere unui potențial plumb.

Homeland 2×11

Homeland 2×11

Periculos aproape de epuizare, Carrie își continuă vânătoarea pentru Nazir și începe să suspecteze că în CIA există o monahă. Roya își dezvăluie culorile adevărate sub interogare și Saul se luptă să-și salveze cariera în condiții neașteptate. Într-adevăr, Brodys se luptă să mențină ceva aproape de starea de sănătate.

Homeland 2×1

Homeland 2×1

Brody a fost ales la Congres. O femeie pe nume Roya vine să-l vadă și-i cere să fure o listă de ținte de la biroul lui Estes. Carrie lucrează din nou la CIA, deoarece Fatima, informator căsătorit cu un bărbat care lucrează pentru Abu Nazir, îi spune lui Saul că va vorbi doar cu Carrie. Estes merge să-l ia pe Carrie la sora ei ... citește mai mult

Homeland 5×8

Homeland 5×8

Carrie are nevoie de ajutorul lui Allison. Planurile lui Quinn se schimbă.

Homeland 4×12

Homeland 4×12

Carrie și Saul investighează ceea ce a văzut în Islamabad.

Homeland 4×7

Homeland 4×7

Lockhart sosește. Ancheta lui Carrie devine complicată.

Homeland 1×11

Homeland 1×11

În urma exploziei, Saul îl găsește pe Carrie spitalizată și manie, dar își dă seama că teoriile ei haotice au merit; înainte de începerea campaniei sale în Congres, Brody își duce familia într-o excursie de weekend la Gettysburg, unde preia un articol important.

Homeland 1×2

Homeland 1×2

Carrie continuă să supravegheze Brody, dar nu reușește să-și urmeze acțiunile în garajul său, care este un loc orb, unde Brody începe să facă o rugăciune islamică. Între timp, Carrie primește confirmarea vizuală de la un agent sub acoperire care îi arată pe membrul Al-Qaeda, Abu Nazir, într-o întâlnire video cu Printul Regal al Regatului Arabiei Saudite.

Homeland 5×7

Homeland 5×7

Carrie se reconectează cu prietenii, în timp ce Saul se mărturisește în Allison.

Homeland 3×3

Homeland 3×3

Pe măsură ce Brody se află în strâmtorări din ce în ce mai disperate, se întoarce la credința sa pentru îndrumare într-un mod neașteptat. Carrie se luptă să se conecteze cu Saul când un om misterios se oferă să o ajute, dar la un cost mare.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (31.098)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.088)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.503)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (9.187)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Destroyer (2018), online subtitrat in limba Româna (7.334)
  Un detectiv de poliție se reconectează cu oamenii dintr-o misiune sub acoperire în trecutul ei îndepărtat pentru a face pace.