Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Jamey Sheridan

Homeland 7×8

Homeland 7×8

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie și Saul interoghează un suspect. Wellington face o piesă.

Homeland 7×7

Homeland 7×7

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie face o mișcare. Wellington are o socoteală. Saul extinde o operațiune.

Homeland 7×6

Homeland 7×6

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Saul îl cheamă pe un vechi prieten. Wellington are o problemă. Carrie se bucură de o victorie.

Homeland 7×5

Homeland 7×5

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie pune un plan în mișcare. Saul vizitează o sursă. Keane face o pledoarie disperată.

Homeland 7×4

Homeland 7×4

Carrie urmează un plumb. Situația lui Saul merge de la rău la rău.

Homeland 7×3

Homeland 7×3

Carrie are o realizare dificilă. Saul negociază. Keane și Wellington nu sunt de acord.

Homeland 7×2

Homeland 7×2

Carrie face o descoperire. Wellington îl protejează pe Keane. O'Keefe continuă să difuzeze.

Homeland 7×1

Homeland 7×1

Carrie și Franny trăiesc cu familia lui Maggie în DC. Saul și angajații federali reținuți după încetarea vieții președintelui ales sunt în închisoare. Administrația președintelui Keane este sub control.

Homeland 3×2

Homeland 3×2

Saul încearcă să descopere pe cei responsabili de atacul din Langley și recrutează un expert improbabil să urmeze traseul banilor. Între timp, Quinn ia lucrurile în propriile sale mâini; Carrie învață cine este de partea ei; iar familia Brody se întoarce la terapie pentru a-și repara gospodăria ruptă.

Homeland 3×7

Homeland 3×7

Cu un adversar vechi aflat în custodie, Saul se confruntă cu jocul din cariera sa. Carrie și Quinn se luptă să conțină o anchetă polițienească locală, în timp ce Mira își găsește mariajul la o rută de drum.

Homeland 1×8

Homeland 1×8

Pe măsură ce Carrie și Saul se învârt de la vestea că Walker este în viață, comunitatea de informații se luptă cu cea mai bună cale să-l captureze; Brody află un adevăr șocant despre captivitatea lui.

Homeland 6×1

Homeland 6×1

Carrie se întoarce acasă în SUA cu Franny pentru a lucra în calitate de avocat pentru americanii musulmani. Dar și Saul îl scurtează pe președintele ales, Keane. Quinn se luptă cu noile sale circumstanțe.

Homeland 4×1

Homeland 4×1

În calitate de șef al stației CIA din Kabul, Carrie ia o decizie critică atunci când omologul său din Islamabad furnizează informații de urgență cu privire la o țintă cu valoare ridicată. Saul se luptă să se adapteze noului său rol în sectorul privat.

Homeland 2×9

Homeland 2×9

Brody se confruntă cu un apel telefonic necesar. Saul se alătură lui Virgil și Max pentru a descoperi câteva informații despre unul dintre ei. Carrie se pregătește pentru cea mai importantă întâlnire de vânzare.

Homeland 1×6

Homeland 1×6

Reeling după ce a pierdut jucători cheie în complotul lui Nazir împotriva Americii, CIA comandă poligrafii tuturor celor care au intrat în contact cu ei, inclusiv Brody, pe care Carrie o vede ca o ocazie pentru a afla în sfârșit adevărul.

Homeland 6×9

Homeland 6×9

Carrie captează o pauză. Keane se confruntă cu un plan. Max merge sub acoperire.

Homeland 5×12

Homeland 5×12

Ceasul se scurge. Ultimul sezon.

Homeland 4×10

Homeland 4×10

Încălcarea securității la Ambasadă are consecințe foarte importante.

Homeland 2×8

Homeland 2×8

Se culcă pentru Carrie. Se culcă pentru Roya. Și încă mai e mințit lui Jessica. Brody se îndreaptă spre o criză gravă în timp ce se luptă să-și păstreze clar alianțele complicate. Împotriva ordinelor lui Quinn, Carrie face o intervenție riscantă pentru al ține pe Brody în linie, forțându-i pe amândoi să se confrunte cu emoțiile lor mixte. Între timp, Dana se transformă într-o sursă puțin probabilă pentru confort.

Homeland 1×7

Homeland 1×7

Relația dintre Carrie și Brody devine mai complicată atunci când se îndreaptă spre țărm pentru weekend, în timp ce Mike și Jessica se confruntă cu adevărul despre relația lor, iar Saul îl prinde pe Aileen pe fugă în Mexic.

Homeland 6×8

Homeland 6×8

Carrie și Saul prezintă dovezi lui Keane. Quinn urmărește o marcă.

Homeland 5×11

Homeland 5×11

Carrie urmează un plumb.

Homeland 3×1

Homeland 3×1

Liderul bombardierului din Langley, Nick Brody, rămâne în libertate. Saul face o contra-lovire riscantă asupra teroriștilor legați de bombardament. Carrie devine centrul unei investigații ostile a Senatului. Umilit și abandonat de Corpul Marin, familia Brody se luptă să facă față comportamentului distructiv al lui Dana.

Homeland 3×6

Homeland 3×6

Carrie transformă tabelele asupra creierului bombardamentului din Langley, însă recrutarea unuia dintre cei mai puternici operatori ai Iranului sunt consecințe periculoase. Într-o vreme, Saul încearcă să-i țină pe Lockhart pe un senator intruziv, iar Dana ia o decizie radicală care va schimba pentru totdeauna familia Brody.

Homeland 1×1

Homeland 1×1

După ce a dispărut și o presupusă moarte timp de opt ani, sergentul marin Nicholas Brody este salvat în Irak și se întoarce acasă la familia sa. Dar agentul CIA, Carrie Mathison, suspectează că ar fi putut întoarce de captorii teroriști și crede că ar putea face parte dintr-un plan de atacare a Americii.

Homeland 5×5

Homeland 5×5

Hacktivistii se ridica; Quinn acoperă pentru Carrie; Dar și Allison evaluează daunele.

Homeland 3×12

Homeland 3×12

Forțele de securitate se apropie de Carrie și Brody. Când Saul planifică o operațiune de salvare de ultimă oră, Brody încearcă să găsească răscumpărarea.

Homeland 2×7

Homeland 2×7

Răscând de ambuscada recentă, Carrie și echipa se luptă să-și recâștige controlul asupra funcționării lor, în timp ce Brody și familia sa participă la o strângere de fonduri la o fermă de cai din Virginia. Saul vizitează Aileen în izolare, sperând că va furniza informații cheie despre atac. O agresată Dana îi presează pe Finn să vină curată față de crima ascunsă, dar căutarea ei de a spune adevărul se ciocnește cu misiunea secretă a tatălui ei în moduri pe care nici ...

Homeland 1×5

Homeland 1×5

Brody se confruntă cu supraviețuitorul singuratic dintre insurgenții care l-au ținut, determinând-o pe Carrie să creadă că poate fi dovedită corect despre Brody o dată pentru totdeauna - dar reuniunea lui Brody cu captorul său îi surprinde pe toți; agenția este fierbinte pe urmele iubitorilor care au cumpărat o casă în apropiere de aeroport cu fonduri dintr-un colier furat.

Homeland 6×12

Homeland 6×12

Ultimul sezon. Piesele intră în loc.

Homeland 5×4

Homeland 5×4

Răspunsurile scapă de Carrie. Saul și Allison conduc o operațiune.

Homeland 4×9

Homeland 4×9

Carrie improvizează pentru a-și salva misiunea. CIA se închide într-o scurgere.

Homeland 4×5

Homeland 4×5

Carrie e un lucru speriat. Quinn și Fara tratează un nou suspect.

Homeland 1×4

Homeland 1×4

Puterile politice care fac planuri mari pentru eroul național Brody, dar comportamentul său din ce în ce mai neregulat amenință statutul său de dragă în presă; Carrie creste disperata de dovezi care leaga Brody de Abu Nazir, in timp ce Saul o conduce sa se concentreze asupra traseului de bani al lui Nazir.

Homeland 6×7

Homeland 6×7

Carrie primește veste proastă. Saul nu are un plan. Quinn acceptă situația.

Homeland 5×3

Homeland 5×3

Jonas și Carrie își revizuiesc trecutul. Quinn își trage prada.

Homeland 3×11

Homeland 3×11

Broda e loialitatea față de misiune atunci când întâlnește o fantomă din trecutul său. După cum confirmă Lockhart, Saul se uită în golul dintre succes și eșec.

Homeland 2×6

Homeland 2×6

Dana este șocată de vizita la spital. Faber întrebările lui Tom Walker îi fac să se încurce cu CIA. Brody este de acord să ajute la oprirea unui atac asupra Americii, dar loialitatea lui este pusă la îndoială când Gettysburg devine din nou un câmp de luptă.

Homeland 6×6

Homeland 6×6

Carrie urmează un plumb. Saul întâlnește un vechi prieten. Keane se oprește.

Homeland 5×2

Homeland 5×2

Carrie și Düring vizitează o tabără de refugiați. Saul și Allison sunt în contradicție. Quinn rămâne în misiune.

Homeland 4×8

Homeland 4×8

Carrie organizează o operațiune cu ultimul șanț. Lockhart și Martha se opresc din ISI.

Homeland 2×5

Homeland 2×5

Brody se află din nou prizonier, dar de data asta e pe pământ american. Între timp, Carrie este forțată să joace a doua oară, după ce judecătorul ei a fost făcut la hotel, deoarece Estes este ocupată să-i țină pe Jessica de pe urma lor. Relația lui Dana cu Finlanda se duce la nivelul următor când ziua lor se transformă într-o viață gravă.

Homeland 6×5

Homeland 6×5

Keane devine marginalizat. Lucrarea lui Carrie o urmează după ea.

Homeland 5×1

Homeland 5×1

Aproape două ani după atacul ambasadei din Islamabad, Carrie construiește o nouă viață în Berlin. Dar pacea ei este amenințată când cererea șefului ei o forțează spre periculoasa lume pe care o lăsase în urmă.

Homeland 3×10

Homeland 3×10

Brody se îmbarcă într-o misiune cu mize mari, dar starea lui fragilă amenință întreaga operațiune. Quinn face o descoperire inconfortabilă despre Carrie, în timp ce o criză bruscă îi obligă pe Fara să se alăture echipei.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (31.097)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.088)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.503)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (9.186)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Destroyer (2018), online subtitrat in limba Româna (7.332)
  Un detectiv de poliție se reconectează cu oamenii dintr-o misiune sub acoperire în trecutul ei îndepărtat pentru a face pace.