Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Melissa Benoist

Arrow 6×23

Arrow 6×23

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română Cu un nou aliat al echipei sale, Oliver îl angajează pe Diaz într-o bătălie finală epică.

Arrow 6×22

Arrow 6×22

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română Diaz targets Team Arrow and their loved ones. Oliver struggles with Felicity putting herself in danger when she gets the chance to stop Diaz for good.

Arrow 6×21

Arrow 6×21

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română Presiunea se îndreaptă spre Oliver, care începe să se întrebe dacă va pierde totul în lupta sa pentru a salva Star City. O față familiară se întoarce.

Arrow 6×20

Arrow 6×20

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română Oliver se întoarce la un vechi prieten pentru a ajuta la lupta cu Diaz; Rene iese din spital, dar are un timp greu de reajustat la viață ca câine sălbatic; Lance descoperă ceva șocant despre Sirena Neagră.

Arrow 6×19

Arrow 6×19

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română În căutarea extinderii imperiului, Diaz și Laurel se întâlnesc cu Quadrantul, o coaliție de familii de mafiote care conduc crima organizată națională. Între timp, după decizia recentă a lui Oliver, Felicity și Curtis își dublează eforturile pentru a construi Helix Dynamics.

Arrow 6×18

Arrow 6×18

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română În cel mai întunecat loc al său, Oliver se întreabă dacă a eșuat la toate - fiind tată, primar și erou. Frustrarea lui crescând, Oliver îi lovește pe Felicity și pe William. O vizită surprinzătoare de la un vechi prieten la întrebat pe Oliver cu privire la următoarea mutare.

Arrow 6×17

Arrow 6×17

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română Oliver și Diggle se confruntă încă cu cea mai mare provocare. Curtis este dezamăgit să afle că noul său prieten are o poziție fermă anti-vigilantă.

Homeland 7×8

Homeland 7×8

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie și Saul interoghează un suspect. Wellington face o piesă.

Arrow 6×16

Arrow 6×16

Arrow – Arcasul (TV Series 2012– ), seriale online subtitrat în Română Nyssa Al Ghul se întoarce la Star City pentru al avertiza pe Thea că un grup de membri renegați ai Ligii asasinilor intenționează să o atace. Acest grup, condus de Athena, intenționează să găsească o cutie misterioasă pe care Malcolm a lăsat-o în urmă și nu se va opri la nimic să o primească. Nyssa ajută ficatul să ajungă la o realizare care schimbă viața.

Homeland 7×7

Homeland 7×7

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie face o mișcare. Wellington are o socoteală. Saul extinde o operațiune.

Homeland 7×6

Homeland 7×6

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Saul îl cheamă pe un vechi prieten. Wellington are o problemă. Carrie se bucură de o victorie.

Homeland 7×5

Homeland 7×5

Homeland (TV Series 2011– ), seriale online subtitrat în Română Carrie pune un plan în mișcare. Saul vizitează o sursă. Keane face o pledoarie disperată.

Arrow 6×15

Arrow 6×15

Oliver și Thea sunt șocați să audă că Roy Harper se întoarce în Star City. Cu toate acestea, când descoperă circumstanțele revenirii lui Roy, Oliver și Thea își dau seama că Roy are probleme și se înscrie pentru al salva. Black Siren face o decizie șocantă.

Arrow 6×14

Arrow 6×14

Oliver, Diggle și Felicity nu sunt de acord cu Dinah, Curtis și Rene despre cum să se ocupe de Black Siren. Cele două echipe se confruntă cu o luptă.

Homeland 7×4

Homeland 7×4

Carrie urmează un plumb. Situația lui Saul merge de la rău la rău.

Waco 1×6

Waco 1×6

Stagnarea la complexul Mount Carmel are un scop violent și tragic.

Homeland 7×3

Homeland 7×3

Carrie are o realizare dificilă. Saul negociază. Keane și Wellington nu sunt de acord.

Waco 1×5

Waco 1×5

 Pentru o clipă, se pare că se apropie sfârșitul impasului când divizia tactică a FBI-ului face foc cu psy-ops pe David Koresh și pe Branch Davidians.

Homeland 7×2

Homeland 7×2

Carrie face o descoperire. Wellington îl protejează pe Keane. O'Keefe continuă să difuzeze.

Waco 1×4

Waco 1×4

 Negocierile se intensifică pe măsură ce filiala Davidians refuză să se predea. În timp ce David Koresh așteaptă un semn de la Dumnezeu, lipsa de alimente și tratamente medicale testează atât credința lui Davidian, cât și răbdarea legii.

Homeland 7×1

Homeland 7×1

Carrie și Franny trăiesc cu familia lui Maggie în DC. Saul și angajații federali reținuți după încetarea vieții președintelui ales sunt în închisoare. Administrația președintelui Keane este sub control.

Waco 1×3

Waco 1×3

Asediul ATF este în mișcare. Mijloacele de asalt se răstoarnă în combinația Muntelui Carmel și se schimbă focurile de arme, ceea ce începe o perioadă de 51 de zile.

Arrow 6×13

Arrow 6×13

Cayden James descoperă un secret despre săgeata verde care îl împinge peste margine. Cunoscând pe toată lumea și tot ceea ce iubește, este în pericol, Oliver trebuie să decidă dacă poate face acest lucru singur sau dacă trebuie să se adreseze colegilor săi pentru ajutor. William începe să ceară mai mult timp lui Oliver.

Arrow 6×12

Arrow 6×12

  Oliver continuă lupta cu Cayden James. Dinah și Oliver au un dezacord major care pune în pericol viața unuia dintre ei.

Waco 1×2

Waco 1×2

Agentul ATF, Jacob Vasquez, începe supravegherea sub acoperire asupra complexului Mount Carmel și se împrietenește cu David Koresh în speranța că va găsi arme ilegale sau alte activități.

Arrow 6×11

Arrow 6×11

Cayden James susține ante lansând planul său de a prelua controlul asupra oricărui aspect al orașului. În ciuda scopului planului lui Cayden, Oliver este hotărât să o folosească doar cu Arrow-ul original - și fără ajutorul lui Rene, Dinah sau Curtis. Dar lucrurile se complică atunci când William este pe cale de dispariție ca urmare a lucrărilor lui Cayden.

Waco 1×1

Waco 1×1

ATF-ul primește un tip de activitate suspectă care implică arme care au loc într-o mică comunitate religioasă condusă de David Koresh și situată la Centrul Muntelui Carmel chiar în afara orașului Waco, Texas.

Arrow 6×10

Arrow 6×10

În ciuda pierderii jumătății echipei sale, Oliver rămâne încrezător că el, Felicity și Diggle pot opri Cayden James și Black Siren. Cu toate acestea, când descoperă unul dintre secretele lui Cayden, decide să se alăture unui aliat puțin probabil. Între timp, Dinah petrece timp cu Vince.

Homeland 6×11

Homeland 6×11

Carrie și Quinn fac o descoperire în timp ce Keane ia o decizie și Max găsește probleme.

Homeland 5×7

Homeland 5×7

Carrie se reconectează cu prietenii, în timp ce Saul se mărturisește în Allison.

Homeland 4×2

Homeland 4×2

O anchetă oficială îl aduce pe Carrie înapoi în State, unde se luptă cu ambivalența sa față de maternitate. Quinn nu mai are control, în timp ce un fost ofițer de caz dezamăgit dezvăluie informații noi deranjante.

Homeland 4×7

Homeland 4×7

Lockhart sosește. Ancheta lui Carrie devine complicată.

Homeland 1×9

Homeland 1×9

După încercarea sa de a întrerupe legăturile cu Abu Nazir, Brody se întoarce în captivitate și se întoarce la misiunea sa; Carrie se află în mijlocul unui coșmar de relații publice pe tocuri de filmare a moscheilor.

Homeland 6×10

Homeland 6×10

Dar își joacă mâna. Quinn își revine în trecut.

Homeland 5×6

Homeland 5×6

Saul comandă o trecere la stație. Carrie se uită la Düring pentru sprijin.

Homeland 3×2

Homeland 3×2

Saul încearcă să descopere pe cei responsabili de atacul din Langley și recrutează un expert improbabil să urmeze traseul banilor. Între timp, Quinn ia lucrurile în propriile sale mâini; Carrie învață cine este de partea ei; iar familia Brody se întoarce la terapie pentru a-și repara gospodăria ruptă.

Homeland 2×9

Homeland 2×9

Brody se confruntă cu un apel telefonic necesar. Saul se alătură lui Virgil și Max pentru a descoperi câteva informații despre unul dintre ei. Carrie se pregătește pentru cea mai importantă întâlnire de vânzare.

Homeland 1×10

Homeland 1×10

Carrie și Saul identifică contactul lui Walker din Washington, dar țintă lor sunt imunitate diplomatică; Brody este chemat să candideze pentru un loc congresman dezgustat în Camera Reprezentanților.

Homeland 6×9

Homeland 6×9

Carrie captează o pauză. Keane se confruntă cu un plan. Max merge sub acoperire.

Homeland 6×1

Homeland 6×1

Carrie se întoarce acasă în SUA cu Franny pentru a lucra în calitate de avocat pentru americanii musulmani. Dar și Saul îl scurtează pe președintele ales, Keane. Quinn se luptă cu noile sale circumstanțe.

Homeland 4×11

Homeland 4×11

Carrie își pune viața pe linie pentru a scoate echipa din Pakistan.

Homeland 3×7

Homeland 3×7

Cu un adversar vechi aflat în custodie, Saul se confruntă cu jocul din cariera sa. Carrie și Quinn se luptă să conțină o anchetă polițienească locală, în timp ce Mira își găsește mariajul la o rută de drum.

Homeland 1×8

Homeland 1×8

Pe măsură ce Carrie și Saul se învârt de la vestea că Walker este în viață, comunitatea de informații se luptă cu cea mai bună cale să-l captureze; Brody află un adevăr șocant despre captivitatea lui.

Homeland 5×12

Homeland 5×12

Ceasul se scurge. Ultimul sezon.

Homeland 4×1

Homeland 4×1

În calitate de șef al stației CIA din Kabul, Carrie ia o decizie critică atunci când omologul său din Islamabad furnizează informații de urgență cu privire la o țintă cu valoare ridicată. Saul se luptă să se adapteze noului său rol în sectorul privat.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (31.097)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.088)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.503)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (9.186)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Destroyer (2018), online subtitrat in limba Româna (7.334)
  Un detectiv de poliție se reconectează cu oamenii dintr-o misiune sub acoperire în trecutul ei îndepărtat pentru a face pace.