Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Orla Brady

Into the Badlands 3×4

Into the Badlands 3×4

Sunny și Bajie se confruntă cu un dușman mortal, cu o legătură întunecată cu trecutul lui Sunny; Chau îi atrage pe fratele ei în lupta împotriva Pilgrimului.

Into the Badlands 3×1

Into the Badlands 3×1

Sunny se întoarce în Badlands, căutând un leac pentru fiul său Henry. Vaduva și Chau fac un război civil sângeros. O nouă amenințare apare.

Into the Badlands 3×2

Into the Badlands 3×2

Sunny și Bajie caută ajutor de la Lydia. Vaduva se luptă să controleze MK Pilgrim încearcă să stabilească o nouă ordine în Badlands.

Into the Badlands 3×3

Into the Badlands 3×3

Sunny și Bajie se ascund sub acoperire pe fronturile văduvei, căutând trecerea la un posibil remediu pentru Henry; Tilda se confruntă cu văduva.

Into the Badlands 2×9

Into the Badlands 2×9

Sunny se bazează pe o persoană improbabilă pentru a ajuta la înfrângerea unui dușman; Bajie învață un secret șocant din trecutul său.

Into the Badlands 2×10

Into the Badlands 2×10

Sunny se confruntă cu cea mai dură manifestare a vieții sale; Bajie loialitățile sunt testate la limitele lor.

Into the Badlands 2×1

Into the Badlands 2×1

La șase luni după finalul sezonului 1, Sunny găsește un nou dușman, precum și un aliat nou, neașteptat, în timp ce MK află despre darul său într-un loc misterios.

Into the Badlands 2×2

Into the Badlands 2×2

Sunny și Bajie se luptă să rămână în viață; Văduva își consolidează puterea în fața provocărilor.

Into the Badlands 2×4

Into the Badlands 2×4

Vânsa de putere a Văduvei o aterizează într-o confruntare cu dușmanii ei, care și-au unit forțele împotriva ei; o amenințare veche reapare.

Into the Badlands 2×6

Into the Badlands 2×6

Sunny și Bajie se întâlnesc cu un prieten, dar trebuie să se confrunte, de asemenea, cu un inamic din trecutul lor; Vaduva face o alianță nesănătoasă.

Into the Badlands 2×5

Into the Badlands 2×5

Sunny și Bajie primesc ajutor dintr-o sursă puțin probabilă, pentru un preț; văduva consideră un risc; MK adoptă un plan periculos.

Into the Badlands 2×3

Into the Badlands 2×3

Sunny și Bajie întâlnesc un dușman periculos care știe Sunny; Vaduva se pregateste pentru o showdown; MK învață un secret.

Into the Badlands 2×7

Into the Badlands 2×7

Sunny se confruntă cu demonii săi interiori, iar prietenii lui încearcă să ajute; Vaduva exagerează răzbunarea pe dușmanii ei.

Into the Badlands 2×8

Into the Badlands 2×8

Sunny face un joc care îi face pe prietenii să-și pună întrebări despre loialitatea lui; Vaduva descoperă existența unei noi arme.

Into the Badlands 1×1

Into the Badlands 1×1

Cel mai mortal Clipper din Badlands salvează un băiat misterios cu un secret întunecat, dar care poate să știe calea.

Into the Badlands 1×2

Into the Badlands 1×2

MK găsește refugiu într-un loc puțin probabil și periculos, în timp ce loialitatea lui Sunny este testată când Quinn încearcă să-l forțeze să comită un act de nedescris.

Into the Badlands 1×6

Into the Badlands 1×6

Sunny și MK se luptă pentru a scăpa de prinderea lui Quinn odată pentru totdeauna. Între timp, dușmanii baronului se conspiră să-l ducă în jos și să schimbe Badlands pentru totdeauna.

Into the Badlands 1×4

Into the Badlands 1×4

Sunny și MK încearcă să-și dea seama cum să controleze puterea băiatului. Între timp, Quinn pune un parlay periculos cu un baron rival pentru a ajuta la lupta împotriva văduvei.

Into the Badlands 1×3

Into the Badlands 1×3

Când Sunny începe să antreneze MK, băiatul se străduiește să învețe disciplina. Între timp, Quinn caută retribuție împotriva Văduvei și se confruntă cu consecințele.

Into the Badlands 1×5

Into the Badlands 1×5

Când Sunny își asigură scăparea din Fortă, Quinn crește suspicios. Între timp, deciziile văduvei i-au pus într-un curs de coliziune cu Sunny și MK

Collateral 1×4

Collateral 1×4

 Pe măsură ce rețeaua intră, DI Kip Glaspie intră într-un joc periculos de putere cu MI5. Dar este prea târziu pentru a salva pe toți cei implicați?

Strike Back 6×10

Strike Back 6×10

Secțiunea 20 este disprețuită să-și clarifice numele. Și pentru a face acest lucru, ei au un plan mare și rătăcios.

Collateral 1×3

Collateral 1×3

Când criminalii pretind o altă victimă, DI Kip Glaspie decide să spargă regulile pentru a ajunge la fundul misterului.

Strike Back 6×9

Strike Back 6×9

Fara o descriere. revenim!!

Collateral 1×2

Collateral 1×2

DI Kip Glaspie știe că surorile lui Abdullah dețin cheia pentru moartea sa, dar de ce un ofițer MI5 sinistru se străduiește să deraieze ancheta?

Strike Back 6×8

Strike Back 6×8

Jensen începe să se înrobească în proiectul Tenebrae, în timp ce Mac și Wyatt se îndreaptă spre locul negru în care Idrisi este întemnițat, pentru al distruge înainte ca Lowry să ajungă la el.

Collateral 1×1

Collateral 1×1

DI Kip Glaspie conduce investigația filmării inexplicabile a lui Abdullah Asif, șofer de livrare a pizza și refugiat sirian.

Strike Back 1×2

Strike Back 1×2

După ce a fost localizată casa de siguranță teroristă, Katie este ținută, iar Porter este deținut, iar Hugh Collinson și o echipă de la Secțiunea 20 trebuie să acționeze repede înainte de a fi prea târziu.

Strike Back 3×9

Strike Back 3×9

Knox intenționează să descarce bombe nucleare în națiuni africane instabile din punct de vedere politic, în timp ce Matlock dezvăluie de ce sa alăturat lui Knox.

Strike Back 5×5

Strike Back 5×5

Scott și Stonebridge fac o greșeală majoră și cad în ghearele agentului nord-coreean Li-Na, lăsându-l pe Locke să-și sfideze ordinele să-i scoată.

Strike Back 1×1

Strike Back 1×1

Încă bântuit de amintirea unei misiuni dezastruoase a forțelor speciale pe care a condus-o în 2003, lui John Porter i sa oferit ocazia de a se răscumpăra returnându-se în Irak pentru a salva un reporter răpit de televiziune.

Strike Back 3×10

Strike Back 3×10

Pentru a opri Knox, Scott vine la Bryant pentru asistență. Între timp, Stonebridge nu are probleme să se concentreze asupra misiunii, întrucât este îndoit de răzbunare. Secțiunea 20 primește asistență din partea poliției din Africa de Sud pentru a opri complotul lui Knox.

Strike Back 5×6

Strike Back 5×6

Scott și Stonebridge fac o greșeală majoră și cad în ghearele agentului nord-coreean Li-Na, lăsându-l pe Locke să-și sfideze ordinele să-i scoată.

Strike Back 1×3

Strike Back 1×3

Collinson trimite Porter sub acoperire în Zimbabwe, într-o misiune de a sparge un fost soldat britanic care a fost implicat într-o asasinare politică dintr-o închisoare de înaltă securitate din Harare.

Strike Back 4×1

Strike Back 4×1

Bucurându-se de o vacanță cu mult meritată, Scott și Stonebridge sunt rechemați după ce un alt membru al secțiunii a 20-a decedează în timp ce-l urmărește pe teroriștii evazivi al-Zuhari din Beirut. Un nou plumb le trimite în junglele îndepărtate ale Columbiei în căutarea unui asociat cunoscut al lui Al-Zuhari și adânc în teritoriu controlat de un puternic cartel de droguri.

Strike Back 5×7

Strike Back 5×7

Lupta cu Li-Na este acum în Europa, deoarece secțiunea 20 caută o cale de a reveni pe traseul ei. Locke ajunge la o șansă neașteptată de a se confrunta cu nemesisul său.

Strike Back 1×4

Strike Back 1×4

Porter și Masuku devin vânate, în timp ce un detectiv de bushman conduce autoritățile din Zimbabwe după ei, iar Layla Thompson devine din ce în ce mai conștientă de tensiunea dintre Porter și Collinson.

Strike Back 4×2

Strike Back 4×2

Din opțiuni și vânat de cartelul inventiv, secțiunea 20 merge cu mult și încearcă un atac în centrul orașului Bogota, sperând să obțină informații despre unul dintre oamenii cheie ai lui al-Zuhari. Între timp, Dalton caută sursa care ia expus echipa din Beirut, dar descoperă un aliat surprinzător și o piesă a planului lui al-Zuhari.

Strike Back 5×8

Strike Back 5×8

Echipa află că Li-Na intenționează să lanseze un atac nuclear în Europa. Locke se pune pe linia de tragere după ce el neglijează misiunea pentru a răzbuna crima fiului său.

Strike Back 2×5

Strike Back 2×5

Se întâmplă probleme cu Claire. Scott și Stonebridge încearcă să localizeze un dealer global al armelor.

Strike Back 4×3

Strike Back 4×3

Deși nu sunt siguri de loialitatea celorlalți, echipa trebuie să lucreze cu un bun în Beirut pentru a obține un avantaj față de James Leatherby, un agent periculos și imprevizibil, cu legături cu al-Zuhari.

Strike Back 5×9

Strike Back 5×9

Locke ia secțiunea 20 de pe radar, deoarece sfidează Whitehall să călătorească la Geneva, unde este convins că Li-Na și Kwon se pregătesc să atace sediul Națiunilor Unite.

Strike Back 2×6

Strike Back 2×6

Grant călătorește la Khartoum când Sinclair și Scott sunt arestați. Clare i se oferă lui Tahir o alegere fie pentru moarte, fie pentru a-și începe viața ca partener. Stonebridge se învinovățește pentru moartea lui Kate / Crawford dezvăluie că Latif a încorporat un spion în vârful serviciilor de informații occidentale, dar refuză să dezvăluie identitatea persoanei până când Clare nu va mai fi în viață.

Strike Back 4×4

Strike Back 4×4

Secțiunea 20 încearcă o salvare riscantă pentru un potențial nou aliat. Acum, apropiindu-se de margine, dar hotărât să găsească adevărul, Dalton merge AWOL cu un deținut.

Strike Back 5×10

Strike Back 5×10

Scott și Stonebridge se îndreaptă spre o luptă finală cu Li-Na, în efortul de a răzbuna moartea lui Richmond și de a-și salva cariera și viața lui Locke înainte ca o bombă să dispară în Europa.

Filme recent urmărite

 • Second Act (2018), online subtitrat in limba Româna (31.097)
  Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare.
 • Bohemian Rhapsody (2018), Online Subtitrat (14.088)
  Potrivit BBC, producția de film a fost dură. Producatorii filmului și vedeta, Rami Malek, s-au săturat de comportamentul neregulat al lui Bryan Singer, care l-au văzut în mod obișnuit până târziu, pentru a se stabili sau a dispărea cu totul. În 2017, după pauza de Ziua Recunostintei, Singer a dispărut de la filmare timp de […]
 • The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română (9.503)
  The Grinch (2018), filme animate online subtitrate în Română Pentru cel de-al optulea element complet animat, Illumination și Universal Pictures prezintă The Grinch, bazându-se pe clasicul de vacanță al președintelui Dr. Seuss. Grinch povesteste povestea unui bastard cinic, care merge pe o misiune de a fura Crăciunul, doar pentru a-și schimba inima de un spirit […]
 • Eroi de sacrificiu 4 – The Expendables 4 (2018), online subtitrat in limba Româna (9.186)
  După lansarea nu tocmai de succes a celei de-a treia părţi a seriei – The Expendables 3 a avut încasări considerabil mai mici faţă de primele două pelicule – puţini mai credeau că aceasta va mai continua. Iată însă, după mai multe luni fără nici un fel de informaţie de pe frontul „eroilor de sacrificiu”, […]
 • Destroyer (2018), online subtitrat in limba Româna (7.332)
  Un detectiv de poliție se reconectează cu oamenii dintr-o misiune sub acoperire în trecutul ei îndepărtat pentru a face pace.