Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Jack Goes Boating (2010), Online Subtitrat

Jack Goes Boating (2010), Online Subtitrat

Jack Goes Boating    29 decembrie 2010 (Franța)

Rated R pentru limba, consumul de droguri , precum și conținut sexual 1h 31min DramaticFilme 2010Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme RomanticFilme VechiRomanceRomantic

6,4
IMDB: 6,4/10 7.337 votes

, ,

, ,

1 câștig și 7 nominalizări.

USA

Raportează eroarea

 

Jack Goes Boating – Jack se îndrăgostește (2010), film online HD subtitrat în Română

Jack (Philip Seymour Hoffman) este un şofer de limuzină timid care locuieşte cu unchiul său şi munceşte pentru el. Cel mai bun prieten şi coleg de serviciu, Clyde (John Ortiz), împreună cu soţia acestuia, Lucy (Daphne Rubin-Vega), pun la cale o cină acasă la ei pentru ca Jack să o cunoască pe noua colegă de serviciu a lui Lucy, Connie (Amy Ryan), care şi ea la rândul ei are anumite probleme de intimitate. Cum Jack şi Connie se cunosc mai bine, el ajunge să aibă un fix de-a învăţa să înoate pentru a merge cu barca la vară.

Clyde este încântat să îl ajute să înveţe, aşa că cei doi încep lectiile de înot. Ulterior, Jack ajunge la concluzia că vara este prea departe pentru a aştepta o întâlnire cu Connie aşa că hotărăşte că o cină romantică este un bun început. Când Connie îi spune că nimeni altcineva nu a mai gătit pentru ea, se gândeşte că e o ocazie foarte bună s-o impresioneze şi face pe bucătarul pentru ea.

Această situaţie conduce spre alte cursuri pe care Jack le începe – acelea de-a învăţa să gătească, deoarece habar nu are să facă asta. Clyde îl pune pe Jack în legătură cu un bucătar profesionist care e bun prieten cu Lucy şi e dispus să îl ajute. Pe când Jack tânjeşte să devină un înotător foarte bun şi un bucătar pe măsură, el începe să privească pe după „voalul” căsniciei prietenilor săi care se deteriorează tot mai tare pe baza infidelităţilor.

Urmăreşte online filmul Jack Goes Boating – Jack se îndrăgostește (2010), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tags: DramaFilme 2010Filme DragosteFilme DramaFilme dupa aniFilme HD ROFilme OnlineFilme RomanticFilme vechiRomanceRomantic

Jack Goes Boating (2010), Online Subtitrat
Jack Goes Boating (2010), Online Subtitrat
Jack Goes Boating (2010), Online Subtitrat
Jack Goes Boating (2010), Online Subtitrat
Jack Goes Boating (2010), Online Subtitrat
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare