Amintește-ți de mine
O parola iti va fi trimisa prin e-mail.
Introduceți numele de utilizator sau adresa de e-mail. Veți primi un link pentru a crea o nouă parolă prin e-mail.
Anulare
Filme – Seriale online pe cinemaHD

Daca filmul este OFFline mergi la alt server OpenLoad openload.co sau lasa un comentariu mai jos pentru a remedia problema!

Kevin Hart What Now? (2016) film online subtitrat în Româna

Kevin Hart What Now? (2016) film online subtitrat în Româna

Kevin Hart: What Now?    14 Oct 2016

R 96 min ActionAcțiuneComedieComedyFilme 2016Filme ActiuneFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe net

5.8
IMDB: 5.8/10 6,699 votes

,

, , , , , ,

1 nomination.

USA

Raportează eroarea

 

Kevin Hart What Now? (2016) film online subtitrat în Româna

Comediantul Kevin Hart urcă pe scenă, în fața a 50.000 de oameni, în Lincoln Financial Field, Philadelphia.
Cariera comediantul Kevin Hart până în prezent a fost un sac de amestecat. El a făcut milioane de oameni să râdă cu său act de stand-up (in cluburi de comedie si in turneu), la televiziune și în filme – uneori ca un caracter de sprijin și, uneori, ca steaua – inclusiv, desigur, filmele sale concert cu stand- lui sus. El a scris și produs pentru TV și filme (mai ales, dar nu exclusiv, pentru el însuși).

Proiectele sale de comedie s-au făcut în mod constant profituri frumoase, dar au primit recenzii mixte de la critici și, în unele cazuri, segmentele de public. Ca cineva care încearcă să mențină echilibrul dintre recenzent film și Film Fan, iată cum am văzut eficacitatea lui Kevin Hart în unele dintre filmele sale: “Grudge Match”, “Nunta Ringer”, “Get Hard” – amuzante. “De-a lungul Ride”, “Ride 2 De-a lungul”, “Central Intelligence” – ușor amuzant. Lui 2016 concert de film “, Kevin Hart: Ce acum?” (R, 01:36) – nu-i amuzant. Te rog, lasă-mă să explic.

2016 concert film Kevin Hart se deschide cu o secvență semnificativă, dar lipsită de relevanță în care joacă rolul unui tip James Bond de caractere (vizavi de Halle Berry) și participă la un joc de poker cu miză mare, a la Daniel Craig prima iesire Bond, “Casino Royale” . În acest deschizător pentru filmul lui Hart (în principiu, un film într-un film), valorile de producție sunt ridicate și care acționează este bun (inclusiv camee reci de Don Cheadle și altele), dar sunt putine rade si totul are aproape nimic de-a face cu ce urmeaza.

Urmareste online filmul Kevin Hart What Now? (2016) Traind printre demoni 2, film online subtitrat în Româna

Tags: ActionAcțiuneComedieComedyFilme 2016Filme ActiuneFilme ComedieFilme dupa aniFilme HD ROFilme noiFilme OnlineFilme pe mediarpl

Kevin Hart What Now? (2016) film online subtitrat în Româna
Kevin Hart What Now? (2016) film online subtitrat în Româna
Kevin Hart What Now? (2016) film online subtitrat în Româna
Nu sunt disponibile link-uri
Nu sunt disponibile descărcări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Filme asemănătoare